3 תשובות
התשובה היא בהחלט כן. להלן כמה שיטות
אם מדובר בהכנה מבעוד יום על מנת לחסוך זמן - ניתן להכין ברמה של 80% ולהשלים הכנה ביום המוחורת (אפילו להשלים בתנור.
אם מגובר במה שנותר אפשר לחמם תנור לטמפרטורה נמוכה (150 מעלות) ולחמם כמה שנדרש.
כמובן אפשר לחמם גם המקרוגל - חימום איטי לערבב או לשנות מיקום פעם או פעמיים עד לחום הרצויי (חמום רצוף יגרום לחמום חיצוני מהיר ואילו הפנים עלול להשאר קר).
בתאבון
בטוסטראובן, תנור, גריל או אף על גבי מחבת יבשה תוך סיבוב והפיכה
כך המנכלי"ת של ביתי נוהגת:
מניחים רשת גבוהה מעל הלהבה של הגז ועליה מניחים את הסיגרים.
בעזרת מזלג (הגברת עושה את זה עם היד) מסובבים מפה, לשם, בחזרה לכאן וחיממת את הסיגרים מכל כיוון.
פיתות קפואות? באגטים קפואים? אפילו פיצות, הכל היא עושה עם האש.
באותו הנושא: