7 תשובות
לשים במחבת עם קצת שמן רסק עגבניות מלח פלפל שחור שום וקצת פפריקה חריפה אם בא לך
ואז לשבור לבפנים ביצה וזהו! בהצלחה:)
קודם את הרסק ואז הביצים
ראי בקישור:
קודם את הרסק
וצירפתי לך גם מתכון לשקשוקה
שואל השאלה:
ואיך יודעים שהביצים מוכנות וכל המנה מוכנה..? חח תודה
אנונימית
קודם רסק. ונותנים לו להתבשל אבל לדעתי עדיף לך לחתוך עגבניות. יוצא יותר טעים. תבלינים- תוסיפי פפריקה חריפה אבקת שום פלפל שחור מלח ואבקת מרק עוף. תתני לרוטב להתבשל עם התבלינים ואז תוסיפי את הביצים. סתם הצעה- אחרי שהביצים מוכנות תשימי על כל אחת פרוסת גבנצ. הגבינה נמסה וזה טעים!