7 תשובות
רסק
לשים במחבת עם קצת שמן רסק עגבניות מלח פלפל שחור שום וקצת פפריקה חריפה אם בא לך
ואז לשבור לבפנים ביצה וזהו! בהצלחה:)
ואז לשבור לבפנים ביצה וזהו! בהצלחה:)
קודם את הרסק ואז הביצים
ראי בקישור:
ראי בקישור:
קישורים מצורפים:
שואל השאלה:
ואיך יודעים שהביצים מוכנות וכל המנה מוכנה..? חח תודה
ואיך יודעים שהביצים מוכנות וכל המנה מוכנה..? חח תודה
אנונימית
קודם רסק ואז ביצים.
קודם רסק. ונותנים לו להתבשל אבל לדעתי עדיף לך לחתוך עגבניות. יוצא יותר טעים. תבלינים- תוסיפי פפריקה חריפה אבקת שום פלפל שחור מלח ואבקת מרק עוף. תתני לרוטב להתבשל עם התבלינים ואז תוסיפי את הביצים. סתם הצעה- אחרי שהביצים מוכנות תשימי על כל אחת פרוסת גבנצ. הגבינה נמסה וזה טעים!
באותו הנושא: