6 תשובות
אמור להיות כתוב במתכון
שמים על חום 180 מעלות, ורואים שבגבינה יש בועות, בסביבות חצי שעה.
זה תלוי ממה הכנת איזה בצק למרות שכמעט אותו דבר,
הכי בטוח שתבדקי במתכון או ממי שאמר לך להכין
הכי בטוח שתבדקי במתכון או ממי שאמר לך להכין
שואל השאלה:
הקטע שאת הבצק הכנתי ממתכון מסויים ואת כל המרכיבים ששמתי על הפיצה עשיתי מהראש.
הקטע שאת הבצק הכנתי ממתכון מסויים ואת כל המרכיבים ששמתי על הפיצה עשיתי מהראש.
אז כמו שכתבו לך כבר 180 מעלות,
ופשוט תוכלי להבין מתי זהמ מוכן לפי הגבינה (שנהיית לבועות)
לבצק שמסביב נהיה כתמתם וקריספי יותר
זה יכול להיות בין ה 20 ד'ק ל 35 דק. בתאבון (:
ופשוט תוכלי להבין מתי זהמ מוכן לפי הגבינה (שנהיית לבועות)
לבצק שמסביב נהיה כתמתם וקריספי יותר
זה יכול להיות בין ה 20 ד'ק ל 35 דק. בתאבון (:
חח שאלתי את דודה שלי במיוחד בשבילך והיא אמרה 180 מעלות וזה אמור להיות מוכן תוך 30 דקות, מקווה שעזרתי:)
באותו הנושא: