התחברות
הרשמה
כשמכינים תפוחי אדמה (על הגז - מרתיחים), צריך לשים על העוצמה המלאה אחרי שהמים רותחים ולכסות?
10 במאי 2012, 19:10
תפוחי אדמה
מטבח
גז
מחשבים
תשובה אחת
לכסות מהתחלה ואחר כך אש נמוכה
y
yanshuff1
באותו הנושא:
איך מבשלים תפוחי אדמה? ( כמה זמן, האם שמים אותם ישר כשהמים קרים או מחכים שהם יתחממו על הגז )
ניקוי סיר שרוף - איך מנקים סיר שנשאר על הגז עם תפוחי אדמה ולא שמים לב והסיר נשרף מעט. איך מנקים את הסיר?
כשמכינים בורקס תפוחי אדמה ביתי... יענוו לא קפוא, איך מכינים את המילוי תפוחי אדמה? דחוף.
כשמכינים תפוח אדמה על המנגל, צריך לקלף אותו ואז לעטוף או שיש דרך אחרת?
כמה זמן צריך להשרות תפוחי אדמה במים על הגז לפני שמכניסים את התפוחים לתנור?
אכילת תפוח אדמה גורמת לגזים.?
איך מכינים תפוח אדמה וביצה קשה על הגז?
שמתי כמה תפוחי אדמה די קטנים במים רותחים (על הגז), כמה זמן בערך יקח להם להיות מוכנים?
אני מרתיחה תפוחי אדמה על אש נמוכה ( זאת האש היחידה שעובדת בגז ), והתפוחי אדמה עדיין קשים ולא נהיים רכים והם ברתיחה כמעט שעה שלמה, (גודל בינוני) מה לעשות?
איך לדעת שהתפוח אדמה מוכן? עשיתי אותו עם מים על הגז
ששמים תפוחי אדמה על הרגל והרגל נשברת אפשר לראות ששמת תפוחי אדמה בצילום?