5 תשובות
במים קרים לפני הטיגון
במים קרים לפני הטיגון
שואל השאלה:
כמה זמן?
אנונימית
אם את רצה ציפס טוס תעשי כך:
מקלפת את התפוחי אדמה אחרי זה שוטפת אותם ואז חותכת אחרי שסיימת את שוטפת אותם שוב במים ואז לוקחת את כל החתיכות של התופחי אדמה ומנגבת אותם טוב (כך לא יעלה לך הקצף הלבן שעולה) לאחר מיכן תחממי שמן באש בינונית ותחכי שהשמן ירתח טוב אחרי זה תשימי את התפוח אדמה כל פעם כמות שמתאימה לציפס כמובן את מחכה עד שהציפס יראה בצבע חום ואז מוציאים וזהו זה יהיה ממש טעים.
טיפ קטן לא לשים מלח שזה בטיגון אלא מייד אחרי שהוצאת שימי מלח ותערבבי