2 תשובות
אם את מטגנת את הציפס אז כן. תעשי בתנור על 200 מעלות את שאת רוצה שזה רך וטיפה השחים
כן. קודם כול לאכול פחממות בערב זה כבר לא טוב. בנוסף לכך שאת רוצה לטגן אותו בשמן עמוק ולהכין ממנו ציפס.
אז קודם כול זב רעיון לא טוב.
אם בא לך בכל זאת תפוח אדמה את יכולה לשים תפוח אדמה במיקרוגל ככה שלם למשך עשר דקות בערך להציא לחתוך לשני חצאים ולשים גבינה או מה שאת אוהבת. מאוד טעים וללא שמן בכלל.
אבל זה עדין פחממה ולכן עדיך שתכיני לך ביצה (אפשר להכין ביצה במיקרוגל ללא שמן... הכי טוב) או שתכיהי לעצמך סלט עם גבינות או משהו. תימנעי מפחממות.
אם את צריכה עוד משהו אני פה בפרטי בהצלחה:)