4 תשובות
לוקחים מים חמים שמים את האורז בפנים מחכים שהוא ייספג קצת
ואז מרוקנים את המים
ואז מרוקנים את המים
גם אני שאלתי את זה בדיוק לפני שבוע כי האורז שלי תמיד יצא לא טוב.
אז ככה מתכון של חיים כהן, אבל אני זוכרת אותו בעל פה
קודם כל לשטוף את האורז טוב טוב
אחרי זה לחמם שמן בסיר
סוג של לטגן
ואז להוסיף מים חמים לשים מגבת ורק אז את המכסה לחכות כ10 דקות.
ויוצא פצצה!
בתאבון
אז ככה מתכון של חיים כהן, אבל אני זוכרת אותו בעל פה
קודם כל לשטוף את האורז טוב טוב
אחרי זה לחמם שמן בסיר
סוג של לטגן
ואז להוסיף מים חמים לשים מגבת ורק אז את המכסה לחכות כ10 דקות.
ויוצא פצצה!
בתאבון
מצרכים:
2 כפות שמן או חמאה
1 כוס אורז
1.5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות, עד שהוא הופך כמעט שקוף. מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל ואת שארית השמן.
מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה מאוד. מאדים 18 דקות, מכבים את האש ומשאירים בסיר מכוסה 5 דקות נוספות
בתאבון:)
2 כפות שמן או חמאה
1 כוס אורז
1.5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות, עד שהוא הופך כמעט שקוף. מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל ואת שארית השמן.
מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה מאוד. מאדים 18 דקות, מכבים את האש ומשאירים בסיר מכוסה 5 דקות נוספות
בתאבון:)
הדרך המהירה והטובה ללא טיגון, לברור, לשטוף שלוש פעמים עם מים חמים, על כל כוס אורז לשים שתי כוסות מים עם כפית שמן, כשרותח לשים על אש נמוכה.
באותו הנושא: