תשובה אחת
אני אישית מכינה מתכון קבוע בתנור וזה יוצא טעים.
אני חותכת את התפו"א, שוטפת אותו ושמה בקערה.
תשתדלי לחתוך את התפו"א לחתיכות לא דקות מדי ולא עבות מדי.
לאחר מכן שמה שמן וכפית מלח (תלוי בכמות שאת מכינה) ומערבבת בקערה.
מדי פעם אני מוסיפה כורכום, זה נורא טעים ממליצה לך לנסות.
אח"כ מחממת את התנור ל250 מעלות, שמה נייר אפייה בתבנית (כדי שלא ידבק) ומכניסה את הצ'יפס לחצי שעה פחות או יותר.
לאחר 25-30 דקות תבדקי אם זה מוכן.