4 תשובות
לטגן קצת בצל עם די הרבה עגבניות, להוסיף רוטב עגבניות (רוטב מוכן שקונים בסופר) להשאיר על הגז 7 דקות בערך וכל הזמן לערבב.
להוסיף תבלינים (מלח פלפל)
לשבור ביצים ולהוסיף.
לכסות את המחבת (העמוקה) עם מכסה.
לבדוק שהביצים מוכנות וזהו (;
להוסיף תבלינים (מלח פלפל)
לשבור ביצים ולהוסיף.
לכסות את המחבת (העמוקה) עם מכסה.
לבדוק שהביצים מוכנות וזהו (;
טגני בצל עד שנהיה שקוף (עדיף עם שמן זית)
תוסיפי עגבניה תערבבי כל איזה דקה
תוסיפי 2 כפות של רסק עגבניות
מלח פלפל מעט כורכום פפריקה להוסיף ביצים לסגור עם מכסה לחכות 6_8 דקות ובתאבון
תוסיפי עגבניה תערבבי כל איזה דקה
תוסיפי 2 כפות של רסק עגבניות
מלח פלפל מעט כורכום פפריקה להוסיף ביצים לסגור עם מכסה לחכות 6_8 דקות ובתאבון
אנונימית
תגרדי 3 עגבניות תוסיפי 2 כפות סוכר קצת קינמון מעט כורכום פילפל שחור וביצים של דגים. זה יוצא פצצה.
שואל השאלה:
עשיתי עם עגבניות מרוסקות מפחית
הרוטב יצא טיפה נוזלי זה בסדר?
עשיתי עם עגבניות מרוסקות מפחית
הרוטב יצא טיפה נוזלי זה בסדר?
אנונימית
באותו הנושא: