4 תשובות
קרם טרטר, או קרם אוף טרטר (cream of tartar), הוא תוצר לואי של יין. הוא מופק משכבה של חומצה טרטרית המצטברת על דפנות של חביות יין. מוסיפים אותו לממתקים וגלידה לקבלת תערובת "קרמית" יותר ולחלבונים לפני הקצפה, לקבלת קצף יציב יותר.

בדרך כלל הוא נמצא על מדף התבלינים בסופר, ואם לא, אפשר לקנות בגרובשטיין ברחוב החלוצים 18 בת"א.
אני חושבת שתוכלי למצוא את החומר הזה בכל חנות תבלינים מקצועית כמו "הקולה", באיזור מגוריך. אם את גרה בתל אביב אז תגשי לאיזור לוינסקי לחנויות של התבלינים שם.
הנה קישור לחברה שיש להם את האבקה, תסתכלי בסניפים
לאחרונה קניתי אצל פרונט בכניסה לשוק הכרמל מצד אלנבי