7 תשובות
עד שהוא רך מבפנים
כל כמב דקות תנסי להכניס דרכו שיפוד וכשהוא רך- הוא מוכן
קודם כל עדיף לחתוך אותו כדי שיתבשל יותר מהר, ומבשלים עד שיתרכך. בודקים כל כמה דקות אם הוא רך עם מזלג.
בערך חצי שעה לתפוא שלם.
שואל השאלה:
בישלתי אותו שלם עם הקליפה כבר כמה דקות ואני גוועת
אנונימית
אחרי חצי שעה תתחילי לתקוע בוא קיסם ותבדקי אם הוא רך
זה גם תלוי איזה בגודל התפוח אדמה.
45-60 דקות. לוקח לזה זמן, את יכולה לבשל גם ביצה, וזה יקח בערך 20-25 דקות