3 תשובות
מקלפים, חותכים לארבע, שמים מים מעל התפוחי האדמה, מתבלים.
מכניסים לתוך מיים חמים ואז מחכים עד שזה נהיה רך... ואיך יודעים אם זה רך אז לוקחים מזלג ודוקרים אם זה קשה אז זה לא מוכן ואם זה נכנס בקלות ויוצא אז זה מוכן...
לוקחים סיר, שמים את התפוחי האדמה ומים שמכסים את התפוחי האדמה, מבשלים על אש גבוהה.. מחכים 15-20 דקות (תלוי בתפוחי האדמה) ובודקים בעזרת מזלג אם תפוחי האדמה ירככו.. אם לא ממשיכים את הבישול ובודקים כל פעם.. לשים לב שיש מספיק מים בסיר!
בתיאבון!
בתיאבון!
באותו הנושא: