4 תשובות
אם את אוכלת אותה ככה בלי כלום יש הבדל , אבל אני מניחה שאת אוכלת אותה בטוסט או כריך , אז לא ממש מרגישים בטעם.. בקלוריות אני חושבת שיש הבדל משמעותי.
גבינה צהובה דלת שומן עדיפה מבחינה בריאותית.
בקשר לטעם, אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי.
לילה טוב, טלייה
בקשר לטעם, אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי.
לילה טוב, טלייה
כמובן שהדלת שומן פחות טעימה, אבל באמת בתוך תערובת (בטוסט או בסנדביץ') פחות מרגישים, וההבדל בקלוריות תלוי בסוג שקנית, תבדקי בערכים התזנותיים שמצויינים על כל אחד.
אישית, כשאני כבר קונה גבינה צהובה (פעם ביובל) אני משקיע בטעימה והלא בריאה, אם כבר-אז כבר.
אישית, כשאני כבר קונה גבינה צהובה (פעם ביובל) אני משקיע בטעימה והלא בריאה, אם כבר-אז כבר.
אחוז שומן מאד גבוה בגבינה הצהובה הרגילה. להרזייה, לשמירה על הבריאות - עדיף הרזה יותר. מבחינת קלוריות במונחים של פרוסה זה פחות משמעותי. בסהכ מזין ובריא גם בשמנה וגם ברזה יותר - בזכות ערכי סידון גבוהים מאד.
באותו הנושא: