8 תשובות
לא יהיה טעים וידבק למחבת. נסי לראות אם את יכולה להשיג משכנים אם אין לך.
קרין גורן משתמשת בספריי שמן.
אנונימית
אני לא חושבת שזה אפשרי כי אחרת ידבק הבלילה על המחבת וישרף לך
המתכון הוא ביחס 1:1:1
כוס חלב
כוס קמח
ביצה
ולערבב

אחרי זה את צריכה טיפה לשמן את המחבת
(זה לא נראה לי קריטי וחייבים את זה, את יכולה עם ספריי שמן, שמן רגיל, חמאה או מרגרינה- אבל רק טיפה)

וזהו
אנונימית
שואל השאלה:
כמה פנקייקים זה
אנונימית
צר לי, אבל זה מתכון לחביתה משודרגת, לא פנקייק.
אנונימית
שואל השאלה:
אה אופס טוב לא משנה אני אשתמש בשמן
אנונימית
פנקייק ללא שמן, 6-10 מנות (אפשר להכפיל לפי הצורך):

#כוס קמח
#שתי ביצים גדולות
#ארבע כפות סוכר
#כף תמצית וניל
#גיל או אשל
#חצי כוס חלב

אם יש לך מכשיר פנקייקים, זה מעולה ואין כל צורך בשמן. אם יש לך רק מחבט רגילה, אפשר להשתמש בספריי שמן או לשמן את המחבט עם נייר.

אל תשימי קמח תופח ואל תשימי גבינה או שמנת. רק לבן- גיל או אשל (של תנובה), אחרת הפנקייק יותא כבד.

בהצלחה ובתיאבון:)
באותו הנושא: