התחברות
הרשמה
אני מכינה עכשיו פסטה/ספגטי רגיל, צריך להוסיף רק מים או שאפשר להוסיף גם שמן? כדי שלא ייצא יבש כזה..
19 בספטמבר 2017, 20:41
פסטה
בישול
פסטות
שמן
2 תשובות
רצוי טיפת שמן כדי שהם לא ידבקו אחד לשני
.
.Ori
לא.. אף אחד לא שם שמן בפסטה
~
~king of aesthetic~
באותו הנושא:
אמא שלי הכינה ספגטי עגבניות ועכשיו שמנו לב שהפסטה פג תוקף מה יקרה?
איך מכינים פסטה רגילה (ספגטי)?
איך אתם קוראים לספגטי? ספגטי/מקרוני/פסטה אני אומרת ספגטי (כנראה הבנתם את זה כבר)
אם יש ספגטי ושניצל ואמא שלי הכינה הרבה ספגטי אני אצא אגואיסטית אם אגיד שלא בא לי ספגטי כי אכלתי אתמול ואבקש ציפס?
אני מכינה עכשיו פסטה ויש לי את הרוטב שמוכן כבר מראש
יש ההבדל בין ספגטי לפסטה? ואם כן, מהו?
רוטב שמן זית פסטה - האם ספגטי לבן הולך עם שמן זית ואורגנו בלבד או זעתר?
מה יותר בריא מבחינת ערך תזונתאי-פסטה/ספגטי, לחם או אורז? (כולם מסוג רגיל) ומה הכי משמין בינהם?
יש לי פסטה ארוכה כזאת ספגטי ואני רוצה לעשות אבל שכחית איך מכינים אפשר מתכון או בסבר מדויק?
איך מכינים רוטב לפסטה בלי שום ובצל?
מה ההבדל בין ספגטי לפסטה?