התחברות
הרשמה
ציפוי לעוגה שמים כשהעוגה קרה או חמה?
17 באוקטובר 2017, 16:01
עוגות
מאפים
שוקולד
אפייה
עוגת שוקולד
3 תשובות
לא חמה ולא קרה
אנונימית
עדיף חמה, שיתחאד עם העוגה (:
ה
הלוחשת לסוסים12
חמה, אבל חום סביר כזה...
פ
פסססט
באותו הנושא:
מתי שמים ציפוי על העוגה? כשהיא קרה, חמה, או קצת חמה וקצת קרה? תודה לעונים ♥
תגידו מה אתם מעדיפים? לאכול את העוגה חמה או לאכול את העוגה קרה?
מתי מוציאים את העוגה מהתבנית (אם רוצים להעביר אותה לתבנית אחרת.) כשהיא חמה או שהיא קרה?
ציפוי וניל לעוגות - למישהו יש מתכון לציפוי בטעם וניל לעוגה?
דחוף. הכנתי עוגת שוקולד קומות עם קצפת באמצע, ואני חסרת סבלנות שכמותי הרכבית תעוגה עם הקצפת כשהעוגה עוד חמה.
הוצאת עוגה מתבנית סיליקון - מתי מוציאים את העוגה/מאפינס/ מאפה מתבנית סיליקון (תבנית טובה ), כשהיא חמה או קרה? בכל מקום אומרים משהו אחר.
ציפוי גנאש לעוגה הוא ציפוי אחיד?
יש עוגה שאני רוצה להכין ואת הציפוי לעוגה רשום להכין מ-2 חבילות שוקולד לבן, ואם אני יכין את הציפוי מחבילת שוקולד לבן וחבילת שוקולד חלב זה יצא יותר טוב?
אני יכולה להכין ציפוי לעוגת שוקולד אחרי שהיא כבר מוכנה? זאת אומרת להכין ציפוי ואז להוסיף אותו לעוגה מוכנה או שצריך להכין באותו הזמן?
יש לי בלילה לעוגה ויש ציפוי ששמים נס קפה חם מעל אז לשים לפני האפייה או אחרי?
איזה סוגי עוגה מתאימים לציפוי 'ל בצק עוגה או שזה לא משנה?