3 תשובות
לדאוג שהשמן חם מספיק לפני טיגון...
ושהוא לא "יבשל" אלא יטגן בטמפרטורה גבוהה
וכמובן להוציא אותם בזמן.
ושהוא לא "יבשל" אלא יטגן בטמפרטורה גבוהה
וכמובן להוציא אותם בזמן.
לחמם שמן לפני הטיגון של הצ'יפס, לחכות רבע שעה בערך עד שיהיה חם מאוד ואז להכניס את הצ'יפס לתוך השמן. ברגע שרואים שהוא מוכן להוציא אותו, זה אמור לקחת לא הרבה זמן.
לדאוג שיהיה הרבה שמן ושהוא יהיה חם אבל לא ממש רותח ככה הוא יתבשל יותר ולא ישרף ישר
באותו הנושא: