11 תשובות
קנולה
קנולה
אני מעדיפה זית.
שמן קנולה הוא די ניטרלי ולזית יש טעם דומיננטי מאוד.
מה גם ששמן זית פחות מזיק משמן קנולה.
שמן קנולה הוא די ניטרלי ולזית יש טעם דומיננטי מאוד.
מה גם ששמן זית פחות מזיק משמן קנולה.
אפשר גם וגם
בדיוק הכנתי כזה אתמול ונשאר עוד להיום מיאמ!
בדיוק הכנתי כזה אתמול ונשאר עוד להיום מיאמ!
שמן קנולה
טמפרטורת הרתיחה של שמן זית נמוכה משמעותית מטמפרטורת הרתיחה של שמנים צמחיים אחרים.
לטיגון צ'יפס את רוצה שמן הכי רותח שאפשר ולעשותת את הטיגון מהיר - כדי שהצ'יפס לא יספוג את השמן אלא יעשה קריספי בחוץ וישאר רך ולא שומני בתוכו.
לכן שמן זית אינו מתאים להכנת צ'יפס.
הוא מתחמצן מהר מאוד בטמפרטורות גבוהות ואז הוא נעשה מאוד מאוד מאוד לא בריא (מסרטן)
לטיגון צ'יפס את רוצה שמן הכי רותח שאפשר ולעשותת את הטיגון מהיר - כדי שהצ'יפס לא יספוג את השמן אלא יעשה קריספי בחוץ וישאר רך ולא שומני בתוכו.
לכן שמן זית אינו מתאים להכנת צ'יפס.
הוא מתחמצן מהר מאוד בטמפרטורות גבוהות ואז הוא נעשה מאוד מאוד מאוד לא בריא (מסרטן)
אנונימית
שמן זית, יותר מקובל לתנור.
אנונימית^^ היא רשמה *בתנור* אני היתי שמה שמן זית, יותר בריא לדעתי יותר טעים גם
אה.. לא שמתי לב...
בתנור זה באמת פחות משנה.
בסדר בסדר.. לאמבינה את ההתקפה של המינוסים.. אז לא שמתי לב שמדובר בתנור.
עדיין לא כתבתי משהו לא נכון - לטיגון צ'יפס בסיר - לא משתמשים בשמן זית.
בתנור מקובל למרוח שמן זית על כל מיני אנטיפסטי - זה נכון
בתנור זה באמת פחות משנה.
בסדר בסדר.. לאמבינה את ההתקפה של המינוסים.. אז לא שמתי לב שמדובר בתנור.
עדיין לא כתבתי משהו לא נכון - לטיגון צ'יפס בסיר - לא משתמשים בשמן זית.
בתנור מקובל למרוח שמן זית על כל מיני אנטיפסטי - זה נכון
אנונימית
קנולה
אבל את יכולה בכיף להמיר לזית, זה גם טעים יותר
אבל את יכולה בכיף להמיר לזית, זה גם טעים יותר
קנולה אבל עם זית יותר טעים :)
באותו הנושא: