6 תשובות
תעשי עם קמח תופח במקום רגיל
כן, עם קמח תופח
אני מכינה עם קמח, חלב, ביצה, שמן וסוכר ויוצא ממש נחמד (אין לי מתכון מדויק כל כך כי הכל לפי העין חחח הבלילה צריכה להיות חלקה כזאת)
אני מניחה שזה פחות 'מקצועי' אבל זה בהחלט נחמד
וגם האופציה של התגובה הראשונה נשמעת רעיון טוב
אני מניחה שזה פחות 'מקצועי' אבל זה בהחלט נחמד
וגם האופציה של התגובה הראשונה נשמעת רעיון טוב
שואל השאלה:
עם איזה שמן? זית או קנולה?
עם איזה שמן? זית או קנולה?
קנולה חחח שמן זית בפנקייק נשמע ממש מוזר
לגבי הקמח והחלב המינונים משתנים בכמות, כמו שאמרתי הבלילה צריכה להיות נוזלית אז אני כל פעם מוסיפה קצת קמח וקצת חלב עד שהיא כזאת
לגבי השמן אני שמה בדר"כ שתי כפות
ביצה אחת או שתיים בהתאם לכמות שאני מכינה
וסוכר לרוב אני שמה 3 כפות אבל זה תלוי כמה מתוק את אוהבת
לגבי הקמח והחלב המינונים משתנים בכמות, כמו שאמרתי הבלילה צריכה להיות נוזלית אז אני כל פעם מוסיפה קצת קמח וקצת חלב עד שהיא כזאת
לגבי השמן אני שמה בדר"כ שתי כפות
ביצה אחת או שתיים בהתאם לכמות שאני מכינה
וסוכר לרוב אני שמה 3 כפות אבל זה תלוי כמה מתוק את אוהבת
שואל השאלה:
תודה
תודה
באותו הנושא: