3 תשובות
בבעקרון טובים (בכל מקרה אפשר לנסות אחד)
רק להזהר עם ה"גרירה של הסיר על פני הכריים.
להרים לא לגרור
רק להזהר עם ה"גרירה של הסיר על פני הכריים.
להרים לא לגרור
חבר יקר סירים ישנים של סולתם לא מתאימים
מהסיבה שפעם היו מיצרים סיר ומדביקים בתחתית רק שכבת אלומניום
היום בסירים החדשים שעשויים נירוסטה השכבה של האלומניום מוסתרת על ידי שיכבה נוספת של נירוסטה שדואגת למגנטיות ועמידה בחום וגם מישוריות וחלקות
בקיצור תגשי להום סנטר או לחניות אחרות ותיני סירים שהתחתית החיצונית עשוייה נירוסטה מיוחדת אני יודע שלכל הסירים החדשים של סולתם וגם לסירים של evinox פורטוגל יש תחתית
עם שכבה עוטפת של נירוסטה
מהסיבה שפעם היו מיצרים סיר ומדביקים בתחתית רק שכבת אלומניום
היום בסירים החדשים שעשויים נירוסטה השכבה של האלומניום מוסתרת על ידי שיכבה נוספת של נירוסטה שדואגת למגנטיות ועמידה בחום וגם מישוריות וחלקות
בקיצור תגשי להום סנטר או לחניות אחרות ותיני סירים שהתחתית החיצונית עשוייה נירוסטה מיוחדת אני יודע שלכל הסירים החדשים של סולתם וגם לסירים של evinox פורטוגל יש תחתית
עם שכבה עוטפת של נירוסטה
לילי
ליבילי שלום! כל סיר מתאים לשימוש בכריים קרמיות כל עוד התחתית ישרה מאוד.
לידיעתך מעבר החום בסירי אלומיניום הוא הטוב ביותר.
תחתית מגנטית לסירי בישול נועדה לשימוש בפלטות אינדוקציה בלבד ולכן התחתית של הסירים היום היא מסגסוגת נירוסטה בעלת מוליך חום טוב-בד ך כלל זו סגסוגת עם אחוז גבוה של נחושת.
רן
לידיעתך מעבר החום בסירי אלומיניום הוא הטוב ביותר.
תחתית מגנטית לסירי בישול נועדה לשימוש בפלטות אינדוקציה בלבד ולכן התחתית של הסירים היום היא מסגסוגת נירוסטה בעלת מוליך חום טוב-בד ך כלל זו סגסוגת עם אחוז גבוה של נחושת.
רן
באותו הנושא: