התחברות
הרשמה
אנשים שמבינים באפייה
אתמול הכנתי עוגת שמרים ואני רוצה לאפות אותה רק ביום שישי אז בינתיים הקפאתי אותה... מישהו יודע אם לפני האפייה אני צריכה להפשיר אותה או לאפות ישר מההקפאה?
5 ביולי 2018, 13:08
אפייה
עוגות
עוגת שמרים
3 תשובות
להפשיר
ש
ששששששששששששששששששששששששששששכ
את תצטרכי להפשיר
C
Cyanide
שואל השאלה:
אוקיי תודה רבה
אנונימית
באותו הנושא:
מי שמבין באפייה שיכנס דחוף
מי שמבין באפייה עזרה
מי שמבין באפייה- איך עושים את האותיות שוקולד בתוך התבנית?
חברה שמבינים באפייה צריכה את עזרתכם..
תחליף לקורנפלור באפייה - מה ניתן לשים במקום קורנפלור?
אנשים שלא מבינים באנשים שמבינים במשהו יבינו?
עוגה נופלת לאחר אפייתה - עשיתי עוגת שוקולד ובתום האפיה העוגה מורידה גובה ומתכווצת.
ההבדל בין סודה לשתייה לאבקת אפייה - מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה באפיית עוגות?
יעדו של נייר אפייה - למה משמש נייר האפייה באפייה? מה ההבדל לאפייה בתבנית אלומניום?
הבדלים בין סוגי אפייה - מה ההבדל בין אפייה רגילה לאפייה בטורבו?
מתכוני עוגות שוקולד ללא אפייה - אני רוצה להכין עוגת שוקולד ללא אפייה, יש לכם מתכונים?