9 תשובות
כןן
אם מתחשק לך אז כן חח
כן ןמה לא תעבירי תשיעמום ותאכלי מחר
אנונימית
שואל השאלה:
אבל אם אני אכין אז אני אוכל מלא עכשיו
אבל מצד שני אין לי מה לעשות ממש בא לי
אבל אם אני אכין אז אני אוכל מלא עכשיו
אבל מצד שני אין לי מה לעשות ממש בא לי
אנונימית
תכיני ורק תטעמי וככה יהיה לך בבוקר עם מה שאת שותה
שואל השאלה:
זה ממש טעים ובריא, הינה המתכון
2 כוסות שיבולת שועל עבה
1.5 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
קורט מלח
חצי כוס סוכר
חצי כוס סילאן (אם אין אז להשתמש בכוס סוכר מלאה במקום חצי)
1.5 כוסות טחינה גולמית
2 ביצים
ושליש כוס מתוספת שבא לך (אני משתמשת בפצפוצי שוקולד) אפשר להשתמש בשקדים קצוצים, קוקוס, צימוקים...
לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב עד שמתקבל בצק אחיד. את התוספת שבחרת (שוקולד, שקדים..) להוסיף בסוף אחרי שהכל אחיד ולערבב בזהירות.
בידיים רטובות ליצור עוגיות לא עבות ולא דקות ולשים בתבנית עם נייר אפיה.
עשר דקות בתנור עם 180 מעלות וזה יוצא פצצה!
זה ממש טעים ובריא, הינה המתכון
2 כוסות שיבולת שועל עבה
1.5 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
קורט מלח
חצי כוס סוכר
חצי כוס סילאן (אם אין אז להשתמש בכוס סוכר מלאה במקום חצי)
1.5 כוסות טחינה גולמית
2 ביצים
ושליש כוס מתוספת שבא לך (אני משתמשת בפצפוצי שוקולד) אפשר להשתמש בשקדים קצוצים, קוקוס, צימוקים...
לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב עד שמתקבל בצק אחיד. את התוספת שבחרת (שוקולד, שקדים..) להוסיף בסוף אחרי שהכל אחיד ולערבב בזהירות.
בידיים רטובות ליצור עוגיות לא עבות ולא דקות ולשים בתבנית עם נייר אפיה.
עשר דקות בתנור עם 180 מעלות וזה יוצא פצצה!
אנונימית
שואל השאלה:
זה הדבר הכי קל בעולם אחרי חביתה חח
זה הדבר הכי קל בעולם אחרי חביתה חח
אנונימית
שואל השאלה:
אני מכינה מחר חח
תכתבי איך יצא! לדעתי זה מעולה
אני מכינה מחר חח
תכתבי איך יצא! לדעתי זה מעולה
אנונימית
באותו הנושא: