6 תשובות
עם אורז
סלט עם עדשים
מרק עדשים.
אפשר גם לטחון אחר כך העדשים עם בטטות מבושלות ויוצא מרק סמיך טעים כזה.
רוצה מתכון?
אפשר גם לטחון אחר כך העדשים עם בטטות מבושלות ויוצא מרק סמיך טעים כזה.
רוצה מתכון?
קציצות עדשים ירוקות, עם צ'יה ועל בסיס טחינה גולמית, אפשר להוסיף גם תרד או מנגולד.
מרק עדשים גם רעיון מעולה.
מרק עדשים גם רעיון מעולה.
הוו הטבעונית שלנו חחח^
תקפצי עליה, שואלת השאלה.
היא מקצועית בתחום האוכל הטבעוני, לכי אליה לפרטי ותבקשי ממנה מתכונים למה שתרצי, אני מנדב אותה על דעת עצמי בשביל לעזור לך xd
תקפצי עליה, שואלת השאלה.
היא מקצועית בתחום האוכל הטבעוני, לכי אליה לפרטי ותבקשי ממנה מתכונים למה שתרצי, אני מנדב אותה על דעת עצמי בשביל לעזור לך xd
רכיבים לכדורי אנרגיה:
עדשים ירוקות - כוס
שמן קוקוס - כף (או 110 גר' חמאה)
סוכר - כפית
קינמון - כפית
קמח קוקוס - 1 כפית (ניתן להשתמש גם בקמח חיטה)
מלח ים - מעט ( כפית)
שיבולת שועל - 2 כוסות
פתיתי קוקוס - כוס
זרעי דלעת - כוס
שוקולד צ'יפס - כוס
חמאת בוטנים - כוס
דבש - כוס (או סירופ מייפל, ניתן לשלב בין השניים)
אופן הכנה לכדורי אנרגיה:
חממו את התנור מראש על 200 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר אפייה.
שטפו את העדשים היטב במים והעבירו אותן לסיר קטן. הניחו את הסיר על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו 2 כוסות מים, והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את הלהבה לנמוכה ובשלו במשך 15 דקות נוספות.
סננו את העדשים והניחו אותן בקערה בינונית. הוסיפו שמן קוקוס/חמאה וערבבו היטב. פזרו באופן שווה את העדשים על תבנית האפייה ואפו במשך 15 דקות, כאשר עליכם להפוך אותן לאחר מחצית מזמן הבישול (לאחר 7 וחצי דקות). לבסוף, הניחו להן להתקרר בצד.
הכניסו אל קערה גדולה שיבולת שועל, קוקוס, זרעי דלעת ושוקולד צ'יפס וערבבו
הוסיפו לתערובת את העדשים הפריכות, חמאת בוטנים, דבש או סירופ מייפל ובחשו היטב.
הכינו מהתערובת כדורים קטנים, והכניסו למקרר למשך חצי שעה או יותר. יש לאחסן אותם בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
עדשים ירוקות - כוס
שמן קוקוס - כף (או 110 גר' חמאה)
סוכר - כפית
קינמון - כפית
קמח קוקוס - 1 כפית (ניתן להשתמש גם בקמח חיטה)
מלח ים - מעט ( כפית)
שיבולת שועל - 2 כוסות
פתיתי קוקוס - כוס
זרעי דלעת - כוס
שוקולד צ'יפס - כוס
חמאת בוטנים - כוס
דבש - כוס (או סירופ מייפל, ניתן לשלב בין השניים)
אופן הכנה לכדורי אנרגיה:
חממו את התנור מראש על 200 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר אפייה.
שטפו את העדשים היטב במים והעבירו אותן לסיר קטן. הניחו את הסיר על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו 2 כוסות מים, והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את הלהבה לנמוכה ובשלו במשך 15 דקות נוספות.
סננו את העדשים והניחו אותן בקערה בינונית. הוסיפו שמן קוקוס/חמאה וערבבו היטב. פזרו באופן שווה את העדשים על תבנית האפייה ואפו במשך 15 דקות, כאשר עליכם להפוך אותן לאחר מחצית מזמן הבישול (לאחר 7 וחצי דקות). לבסוף, הניחו להן להתקרר בצד.
הכניסו אל קערה גדולה שיבולת שועל, קוקוס, זרעי דלעת ושוקולד צ'יפס וערבבו
הוסיפו לתערובת את העדשים הפריכות, חמאת בוטנים, דבש או סירופ מייפל ובחשו היטב.
הכינו מהתערובת כדורים קטנים, והכניסו למקרר למשך חצי שעה או יותר. יש לאחסן אותם בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
באותו הנושא: