4 תשובות
את יכולה לשים אותם במקרר ואיזה רבע שעה לפני שאת אוכלת אותם תוציאי אותם לבחוץ כדי שיקבלו את טמפרטורת החדר
אפשר להשאיר אותם, אבל מתישהו הם מתחילים להיות מגעילים כאלה.
אם את רוצה לאכול אותם, אז תוציאי אותם חצי שעה לפני, ואז הם לא יהיו ממש קשים.
אם את רוצה לאכול אותם, אז תוציאי אותם חצי שעה לפני, ואז הם לא יהיו ממש קשים.
הם יהיו לך רכים מידי אבל אם אוהבת את זה ככה תשימי בתוך התנור (לא שהוא דולק)
את יכולה להשאיר אותם קצת בחוץ, אבל מחר למשל הם ייתקלקלו כבר כי מאוד מאוד חם, ואם הם על בסיס חלב אז החלב יחמיץ כבר, והם ייהרסו וחבל. הציעו פה להוציא אותם חצי שעה לפניי האכילה - זה רעיון מעולה.
באותו הנושא: