10 תשובות
בסיר גדול מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
לאחר הבישול מצננים את הספגטי ושמים בקערה בצד.
מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה קלה.
מוסיפים לשמן את הפטריות ומערבבים כדקה.
שופכים את השמנת פנימה ומערבבים.
לפני התחממות השמנת מוסיפים את האבקה לרוטב פטריות.
מגביהים את הלהבה ומערבבים עד לרתיחה.
מנמיכים את הגז ומוסיפים את התבלינים (מעט מלח, פלפל שחור).
מוסיפים מעט מים (רבע כוס בערך).
מבשלים כ- 5 דקות ומורידים מהגז.
הפעל טיימר (5 דק')
מערבבים את הספגטי עם הרוטב ומעבירים לתבנית אפייה.
מפזרים למעלה את הגבינה הצהובה ומעט אורגנו. מכניסים לתנור לחום גבוה כ- 5 דקות עד שהגבינה נמסה.
שואל השאלה:
רציני אני מתה מרעב ובאלי מוקרם.
שואל השאלה:
תודה אוונגד
אבל כתבתי לך עכשיו .
שואל השאלה:
עכשיו ראיתי
תני למי שעשה את המתכון פרח חחח השקיע
תיתנו לי פרח בבקשה
שואל השאלה:
פיצה זה טעים!, אני במצב כלכלי קשה עם הפרחים
למה מצב כלכלי כולה פרח