תשובה אחת
מצרכים לעוגה:
- 750 גרם גבינה לבנה 9%.
- 6 ביצים.
- 4 כפות קונפלור.
- 6 כפות פודינג אינסטנט וניל.
- שמנת חמוצה גביע.
- כוס סוכר.

מצרכים לסירופ (תותים):
- סלסלת תותים שטופים וחצויים.
- כוס סוכר.
- כף גדושה תמצית וניל.
- כפית של מיץ לימון סחוט.


אופן הכנה עוגה:
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים (לבן) עם הסוכר עד לקבלת קצף, ולאחר מכן את שאר המצרכים עד לתערובת אחידה.

- לרפד תבנית של עוגה בנייר אפייה, לשפוך את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות ל- 10 דק' ואז להעביר ל- 180 מעלות לשעה ורבע - עשרים.

- להוציא את העוגה ולהכניס אותה לקירור.

אופן הכנה סירופ:
- בסיר קטן להכניס את הסוכר, המים, את תמצית הוניל, ואת המיץ מהלימון ולחמם עד לרתיחה.

- להוסיף לסיר את התותים ולבשל על אש יחסית נמוכה ל- 15 דק' עד שהנוזלים מצטמצמים.

- להסיר את הסיר מהאש ולשים שיצטנן הסירופ.

בסוף - לפזר אבקת סוכר עם גרידת קליפת לימון ואת הסירופ על העוגה.