2 תשובות
מוסיפים יותר ביצים
כשאני עושה קניידלך (מושלמים) כשבא לי רכים אני מוסיפה עוד ביצה.
אז כך: כוס קמח מצה, כוס מים רותחים, ביצה (או 2), מל"פ, כ2 כפות שמן. לערבב הכל ולהשהות לפחות לחצי שעה. לכדרר ולבשל במים רותחים (+ירוקים ותבלינים) או במרק. לחגים ולמועדים וסתם לפינוק אני מוסיפה בצל מטוגן.
הקניידלך לא יוצאים אווריריים אבל כן יוצאים רכים. בד"כ אני מבשלת אותם במים ורק מחממת אותם במרק. (כי אחרת הם מעכירים (כך כותבים) את המרק).
אז כך: כוס קמח מצה, כוס מים רותחים, ביצה (או 2), מל"פ, כ2 כפות שמן. לערבב הכל ולהשהות לפחות לחצי שעה. לכדרר ולבשל במים רותחים (+ירוקים ותבלינים) או במרק. לחגים ולמועדים וסתם לפינוק אני מוסיפה בצל מטוגן.
הקניידלך לא יוצאים אווריריים אבל כן יוצאים רכים. בד"כ אני מבשלת אותם במים ורק מחממת אותם במרק. (כי אחרת הם מעכירים (כך כותבים) את המרק).
גילת
באותו הנושא: