11 תשובות
שמה 2 כפיות שוקולית ועל זה חלב
מכניסה למיקרו ורק אחרי זה מערבבת
זה יוצא יותר טוב
שוקולית מים חמישם חלב
2 כפיות סוכר, כף שוקולית שמה חלב מכניסה למיקרו ל30 שניות מוציאה ומערבבת
שוקולית ונוטלה מים רותחים עד הכמעט סוף ואז חלב וטיפה שמנת מתוקה
שתי קוביות שוקולד פרה
חלב מהמקציף חלב ומערבבת
לפעמים עם מרשמלו
2 כפיות שוקולית, חלב ומערבבת
אני אוהבת את השוקו קר :)
יוואו איך חיכיתי לשאלה הזו!
טיפה מים חמים כדי שלא יהיה קפוא
חצי כפית שוקולית- אני לא אוהבת שזה ממש שוקולדי
וחלב בסוף
שוקולית - 3-4 כפות
שמה טיפה מים חמים שימיסו את השוקולית
ואז חלב
לא מכינה.
כל שוקו שאני מכינה בסוף יוצא כמו רעל ואני עוד שנייה מקיאה ממנו.
2 כפות שוקולית שמה מים רותחים מערבבת מוסיפה חלב ומוסיפה 2 קוביות שוקולד
לוקחת חלב שופכת לפינג'ן (סיר קטן עם ידית)

מחממת על אש גבוהה עד שהחלב חם

מוסיפה1 כפית שוקו גדושה , 1 כפית סוכר

ומערבבת עד שהכפיות נמסו בשוקו

ויש לי שוקו טעים וחם !