11 תשובות
מחממים מחבת עם קצת שמן
לוקחים ביצה
שוברים אותה בעדינות על המחבת, שהחלמון (החלק הצהוב) לא ינזל
מפזרים מעל קצת מלח ופלפל
ומחכים שיהיה מוכן
שמים שמן במחבת, ושוברים ביצה בפנים, שמים קצת מלח ואפשר גם פלפל, מחכים שיהיה מוכן ומוציאים.
כן פשוט תשימי על המחבת לי לערבב
שואל השאלה:
איך יודעים מתי זה מוכן?
שוברים ביצה על מחבת עם קצת שמן
מחממים מחבת על אש קטנה
שמים קצת שמן זית במחבת
שוברים ביצה במחבת ומתבלים
מחכים
הופכים במידת הצורך או שמכסים את המחבת עם מכסה כדי שהיא תתבשל גם מלמעלה קצת
זה החלטה שלך מתי זה מוכן, בעיקרון כשהלבן כבר לא נוזל זה מוכן.
אבל איך שאת אוהבת
בתאבון
שואל השאלה:
אני אמורה לחמם צד אחד נכון?