התחברות
הרשמה
מה המצב צבירה של אבקות ? סוכר וקמח למשל.
27 במרץ 2019, 16:36
מדעים
חומרים
מאפים
4 תשובות
מוצק
M
Made in Heaven
מוצק.
.
.leo
מוצקים
א
אנונימית2אנונימית
בואי נחשוב חח זה לא נוזל גז או פלזמה
א
אני הבמבה!!
באותו הנושא:
בבקשה זה דחוף: כשחומר עובר ממצב צבירה נוזל למצב צבירה גז, המולקולות מתפרקות לאטומים?
הקפאת בצק לאפייה - האם ניתן להקפיא (ליומיים) בצק עוגיות? מרכיבים: קמח תופח, סוכר, סוכר וניל, אבקת שקדים וחמאה.
אם רשום במתכון, אבקת אפייה, קמח אז אני יכולה פשוט לשים קמח תופח?
כאשר חומר עובר ממצב צבירה למצב צבירה אחר, האם הנפח שלו משתנה?
האם מים במצב צבירה מוצק תופסים נפח גדול יותר ממים במצב צבירה נוזל.
כתוב במתכון לעוגיות חמאה אבקת סוכר אפשר להשתמש במקום בסוכר וניל?
אני מכינה עוגת מייפל ואין לי קמח תופח אבל יש לי קמח רגיל ואבקת אפייה, כמה אבקת אפייה אני צריכה לשים אם צריך לשים 1.5 כוס קמח תופח?
איזה תכונה נשמרת כאשר חומר עובר ממצב צבירה אחד למצב צבירה אחר
כאשר חומר במצב צבירה גז החלקיקים נעים מהר יותר מאשר במצב צבירה נוזל?
יש חומר מסויים, והוא נמצא ב3 מצבי צבירה שונים (נוזל, גז, מוצק) באיזה מצב צבירה מספר חלקיקים גדול ביותר?
שימוש באבקת אפייה במקום בקמח תופח - במתכונים כתוב קמח תופח. במידה ואין לי אפשרות להשיג קמח תופח, כמה אבקת אפיה לשים לחצי כוס קמח?