3 תשובות
שקשוקה זה מושלם.
אז ככה:
חותכת קוביות בצל ומטגנת במחבת.
חותכת קוביות של גמבה ועגבניה ומוסיפה למחבת, אחרי שהבצל כבר יחסית מטוגן.
מדללת רסק עגבניות עם מים, שופכת. (אני אישית גם אוהבת לשים טונה-בחירה שלך.)
מחכה שזה יבעבע.
ואז שוברת לתוך השקשוקה ביצים.
שתי דקות לפני שהשקשוקה מוכנה לגמרי, שימי גבינה צהובה על הרסק. (זה שלמות)
וזהוו.
בתאבון :))
אז ככה:
חותכת קוביות בצל ומטגנת במחבת.
חותכת קוביות של גמבה ועגבניה ומוסיפה למחבת, אחרי שהבצל כבר יחסית מטוגן.
מדללת רסק עגבניות עם מים, שופכת. (אני אישית גם אוהבת לשים טונה-בחירה שלך.)
מחכה שזה יבעבע.
ואז שוברת לתוך השקשוקה ביצים.
שתי דקות לפני שהשקשוקה מוכנה לגמרי, שימי גבינה צהובה על הרסק. (זה שלמות)
וזהוו.
בתאבון :))
חח זה באמת טווב.
ולחשוב שעכשיו באלי גם *_*
ולחשוב שעכשיו באלי גם *_*
שואל השאלה:
נשמע ארוך ומסובך
חח אני עצלנית
נשמע ארוך ומסובך
חח אני עצלנית
אנונימית