8 תשובות
שוברים ביצה מערבבים אותה שמים שמן על מחבת ושופכים את הביצה
לוקחים ביצה ושוברים אותה לתוך קערה.
מערבבים את החלמון והחלבון ביחד בקערה עד שיוצא נוזל צהוב כזה...
שמים על המחבת שמן.
שמים את כל הנוזל הצהוב במחבת,
אחרי כמה זמן זה יהפוך להיות חביתה ויבעבע, ואז הופכים את זה לצד השני, עד שגם הוא מבעבע.
מוציאים מהמחבת לצלחת.
אפשר להוסיף מלח...
וזהו! בתאבון!
מערבבים את החלמון והחלבון ביחד בקערה עד שיוצא נוזל צהוב כזה...
שמים על המחבת שמן.
שמים את כל הנוזל הצהוב במחבת,
אחרי כמה זמן זה יהפוך להיות חביתה ויבעבע, ואז הופכים את זה לצד השני, עד שגם הוא מבעבע.
מוציאים מהמחבת לצלחת.
אפשר להוסיף מלח...
וזהו! בתאבון!
שואל השאלה:
איך אני אדע שזה לא ישרף
איך אני אדע שזה לא ישרף
אנונימי
שואל השאלה:
אה התגובה השניה אמרה
אה התגובה השניה אמרה
אנונימי
מדליקים את הגז ושמים על אש קטנה
מניחים מעל מחבת ושמים ככף שמן.
מחכים 2 דקות עד שהזמן יתחמם.
לוקחים ביצה.
שוברים אותה.
ושמים על המחבת.
מחכים כ4 דקות.
סוגרים את האש
וזהו ! :)
מניחים מעל מחבת ושמים ככף שמן.
מחכים 2 דקות עד שהזמן יתחמם.
לוקחים ביצה.
שוברים אותה.
ושמים על המחבת.
מחכים כ4 דקות.
סוגרים את האש
וזהו ! :)
תבדוק... תנסה לראות אם זה עדיין נוזל אן שזה כבר הפך לחביתה...
בדרל כלל זה יעשה קצת רעש ויבעבע כשזה יהיה מוכן כזה
^^
בדרל כלל זה יעשה קצת רעש ויבעבע כשזה יהיה מוכן כזה
^^
לוקחים ביצה
שוברים על הרצפה
לוקחים מבער
שורפים את זה
מחכים כ3 דקות
ותהנו:)))
אוי סליחה זה בעצם מתכון לבית שרוף
שוברים על הרצפה
לוקחים מבער
שורפים את זה
מחכים כ3 דקות
ותהנו:)))
אוי סליחה זה בעצם מתכון לבית שרוף
שואל השאלה:
^ אני ארשום את זה לאחר כך כשארצה לשרוף את ביתי
^ אני ארשום את זה לאחר כך כשארצה לשרוף את ביתי
אנונימי
באותו הנושא: