14 תשובות
מחממים מחבת(לא בטוחה איך רושמים חח), שמים קצת שמן ומחכים שזה יתחמם ואז שוברים 2 ביצים ו.. כן. מחכים שיהיה מוכן. אם לא אוהבת ביצת עין אז הופכים את החביתה..
אה ולשים מלח ופלפל כמה שאת אוהבת(:
אה ולשים מלח ופלפל כמה שאת אוהבת(:
שואל השאלה:
רציני אני לא יודעת איך
רציני אני לא יודעת איך
אנונימית
לוקחים ביצה, מערבבים בקערה, שופכים למחבת עם שמן או חמאה עד שזה קצת נהיה מוכן ואז הופכים וזהו
אנונימית
שואל השאלה:
אבל זה עדיין עין
ומה פשוט לשבור ביצים לתוך המחבת וזה מוכן?
כי שמעתי שעושים משהו עם חלב
אבל זה עדיין עין
ומה פשוט לשבור ביצים לתוך המחבת וזה מוכן?
כי שמעתי שעושים משהו עם חלב
אנונימית
לוקחים 2 ביצים
קערה
מזלג
מלח
טורפים תביצים בקערה (יעני מערבבים)
מחממים מחבת עם קצת שמן
שמים תתערובת של הביצים במחבת
עם המזלג תעשי חורים בתערובת
אחרי 3 דקות בערך תהפכי תחביתה לצד השני
וככה עוד 3 דקות
קערה
מזלג
מלח
טורפים תביצים בקערה (יעני מערבבים)
מחממים מחבת עם קצת שמן
שמים תתערובת של הביצים במחבת
עם המזלג תעשי חורים בתערובת
אחרי 3 דקות בערך תהפכי תחביתה לצד השני
וככה עוד 3 דקות
אנונימי
לוקחים שתי ביצים מחממים מחבת עם שמן למשך דקה או שתיים שופכים את הביצים לאחר מכן ואז ניתן להוסיף מלח או לערבב אותן על מנת לקבל מרקם אחר (יש ביצה מקושקשת שזה עירבוב אחיד ללא הפסקה, ביצת עין שאת פשוט מניחה את הביצים, וחביתה שאת. מערבבת את הביצים אך נותנת להן להישאר נוזליות על המחבת)
שואל השאלה:
למה לעשות חורים?
ותצא מאנונימי שאני אוכל לתת לך פרח
למה לעשות חורים?
ותצא מאנונימי שאני אוכל לתת לך פרח
אנונימית
לא חייב חלב. ואם את לא רוצה עין פשוט הופכים את החביתה עד שזה מוכן. או שאת מערבבת את הביצים בקערה ואז שופכת למחבת
אמא שלי אמרה לעשות חורים מאז אני עושה חורים
לא יודע למה עושים חורים
לא יודע למה עושים חורים
אנונימי
שואל השאלה:
אבל תצא מאנונימי שאני אתן לך פרח
אבל תצא מאנונימי שאני אתן לך פרח
אנונימית
לא רוצה פרח
אנונימי
שואל השאלה:
אוקיי חח
אוקיי חח
אנונימית
שואל השאלה:
וואי כל אחד אומר משהו אחר.../:
וואי כל אחד אומר משהו אחר.../:
אנונימית
מדליקים את הגז
שופכים שמן
לוקחים ביצה/שניים לפי בחירתך
אם את רוצה ביצת עין את פשוט שופכת למחבת, אם את רוצה חביתה אז תערבבי ובקערה, תוסיפי מלח(אם את רוצה חביתת ירק אז גם כוסברה, אני מוסיפה גם פפריקה, גבינה צהובה, גבינה מלוחה ובצל) תערבבי טוב ותשפכי את כל התערובת למחבת.
אם את רוצה מקושקשת אז תערבבי גם במחבת אחרי שזה נהייה קצת מוכן אבל אם את רוצה שלמה אז תנסי להפוך אותה מבלי שייקרע.
מחכה שיהיה מוכן ושמה בצלחת.
שופכים שמן
לוקחים ביצה/שניים לפי בחירתך
אם את רוצה ביצת עין את פשוט שופכת למחבת, אם את רוצה חביתה אז תערבבי ובקערה, תוסיפי מלח(אם את רוצה חביתת ירק אז גם כוסברה, אני מוסיפה גם פפריקה, גבינה צהובה, גבינה מלוחה ובצל) תערבבי טוב ותשפכי את כל התערובת למחבת.
אם את רוצה מקושקשת אז תערבבי גם במחבת אחרי שזה נהייה קצת מוכן אבל אם את רוצה שלמה אז תנסי להפוך אותה מבלי שייקרע.
מחכה שיהיה מוכן ושמה בצלחת.
באותו הנושא: