6 תשובות
עד שלא רואים אותו
שהוא מתערבב לגמרי
עד שאת לא רואה אותו (תוודאי שאין גושים).
כשאת לא רואה אותו הפסיקי לערבב.
כשאת לא רואה אותו הפסיקי לערבב.
שואל השאלה:
באיזו מחבת הכי מומלץ להכין?
באיזו מחבת הכי מומלץ להכין?
אנונימית
הכנתי מהמתכון הזה פעם, הוא טעים.
את צריכה שלא יהיו לך גושים של קמח בבלילה, ואם את רוצה טיפ שנשאר לך חצי מהבלילה תוציאי שוקולד ציפס זה מוסיף ברמות ואחרכך שאוכלים את זה שזה נמס כזה הפנקייק זה טעים ממש
את צריכה שלא יהיו לך גושים של קמח בבלילה, ואם את רוצה טיפ שנשאר לך חצי מהבלילה תוציאי שוקולד ציפס זה מוסיף ברמות ואחרכך שאוכלים את זה שזה נמס כזה הפנקייק זה טעים ממש
שואל השאלה:
אוקיי
אוקיי
אנונימית
באותו הנושא: