21 תשובות
שימי שמן
שים שמן זית לפני
שמת לפני זה שמן או מרגרינה על המחבת?
אני לא מומחה או משהו
אבל תנסה לשים שמן
אבל תנסה לשים שמן
שים קצת שמן
תשים שמן לפני שאתה שופך את הביצה
שימי שמן
שמן, ביצה ומלח. אתה יכול להוסיף לזה קצת רסק עגבניות/טונה/נקניקיות או פלפל שחור.
לשים שמן לפני
שים שמן ותתן לו להתחמם קצת ואז תשים את הביצה
שואל השאלה:
שמתי שמן וחיכיתי שהוא יתחמם והיא עדיין נדבקה ונשרפה
שמתי שמן וחיכיתי שהוא יתחמם והיא עדיין נדבקה ונשרפה
אנונימי
שמת שמן על כל המחבת?
שואל השאלה:
והוספתי גם ממש קצת חמאה
והוספתי גם ממש קצת חמאה
אנונימי
שואל השאלה:
כן וגם מרחתי את זה
אין לי מזל באוכל
כן וגם מרחתי את זה
אין לי מזל באוכל
אנונימי
אולי לא הפכת אותה בזמן
שואל השאלה:
מה הזמן שצריך להפוך אותה
מה הזמן שצריך להפוך אותה
אנונימי
צריך ביצים בשביל זה
שואל השאלה:
ככה הכנתי:
שמתי ביצה בכוס עם קצת מלח ועירבבתי
אז שמתי מחבת על הגז והדלקתי איתו ושמתי שמן וקצת חמאה שיתחממו
אחרי 3 דקות שמתי את מה שהכנתי בכוס והפכתי אותה אחרי 2 דקןת
ככה הכנתי:
שמתי ביצה בכוס עם קצת מלח ועירבבתי
אז שמתי מחבת על הגז והדלקתי איתו ושמתי שמן וקצת חמאה שיתחממו
אחרי 3 דקות שמתי את מה שהכנתי בכוס והפכתי אותה אחרי 2 דקןת
אנונימי
תשים את השמן ושים ישר את החביתה
אתה שם שמן בערך 2 וחצי כפיות מחכה שזה יתחמם ואיך תידע? תשים טיפת מים ואם זה יתחיל להתפוצץ בועות קטנות אז זה חם ורק אחכ ואת הביצה וקצת מלח ופילפל ואז אתה תראה איך הביצה הופכת ליותר קשה אבל עדין תסתכל שהאמצע עדין נוזלי תוזיז ימינה ושמאלה שכל הנוזל הלבן יהיה גם מבושל ואז תגיש מיד זה בערך 3 דקות אני חושבת אם אתה רואה שהביצה שלך לגמרי מבושלת ואין לה נוזלים בכלל סימן שהיא אפויה לגמרי והיא בטח שרופה
כי לא שמת שמן
באותו הנושא: