התחברות הרשמה

אני לא יודעת אם יש פה אנשים שמבינים באפיית עוגות וכאלה אבל אם יש כנסו

אני רוצה לעשות עוגה עם מלא קרמים כאלה ואני צריכה בסיס לעוגה, אז חשבתי להכין עוגת שוקולד רגילה ואז לפורר אותה ולשטח אותה בתבנית ומעל לשים את כל השכבות האחרות. כמובן שהעוגה תהיה במקרר לכמה שעות טובות ותתמצק. השאלה שלי היא מה אני צריכה להוסיף לעוגה המפוררת כדי שזה יהיה עמיד כזה ולא יתפורר כשאחתוך אותה?
21 בנובמבר 2019, 22:04
אפייהעוגות    
תשובה אחת
את יכולה לנסות להוסיף לפירורים גנאש שוקולד כדי שתהיה לך תערובת קצת יותר מוצקה. את יכולה גם לשים בראוניז בתחתית
S
Smiley :)
באותו הנושא:
אנשים שמבינים באפייה
מי שמבין באפייה שיכנס דחוף
אני צריכה להכין קינוחים ל70איש, כנסו בבקשה מי שמבין באפייה קצת
מי שמבין באפיית עוגיות...
לכאלה שמבינים באפייה,
יש פה עוד אנשים שמכורים לבישול ואפייה?
מי שמבין באפייה עזרה
מי שמבין באפייה או בישול שיענה
מי שמבין באפייה- איך עושים את האותיות שוקולד בתוך התבנית?
חברה שמבינים באפייה צריכה את עזרתכם..
ההבדל בין סודה לשתייה לאבקת אפייה - מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה באפיית עוגות?