9 תשובות
אוקיי את שמה בצל לבן קצוץ בסיר עם שמן מתגנת אותו אז שמה שום ואז עגבניות חתוכות דק ואז רסק עגבניות מלח פלפל פפריקה מתוקה סוכר קצת מים ושנה סיר של מים לרתוח ואז שמה פסטה וזה יוצא טעים ממש
את חדשה?
אוקיי סופר קל
את שמה כסף בארנק נוסעת למסעדה מזמינה פסטה עגבניות ובום משלך פסטה עגבניות
אני עושה את כל הזמן וזה מושלםם
אנונימית
עם יהיה לך פרחים את רוצה לדבר???
אהמ אהמ פדופיל
אוי נחנקתי
אנונימית
סתם סתם חחח
אנונימית
שקט אני נחמד
הכי נחמד
אנונימית
שמן זית במחבת עם תבלינים (די הרבה אורגנו ושום מרוסק/קצוץ/אבקה וקצת אגןז מוסקט אם יש לך) מארגנת את זה טיפה שיפתחו הטעמים (בלי לשרוף את התבלינים) עד בערך שמבעבע קצת השמן מוסיפים עגבניות מרוסקות או אם יש לך את הרטבים האלה בסופר *לא* לשים רסק עגבניות זה יצא לך מר (עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות זה דברים שונים!) לערבב עד שמתחיל קצת לבעבע בשלב הזה את יכולה להוסיף מי פסטה זה מאוד מוסיף לטעם אני יודעת שזה נשמע מוזר אפילו המתכונים לפעמים כתוב, אחרי שמוסיפים את המים מחכים שיבעבע שוב ואז או מורידים מהאש וזה מוכן או משדרגים ומוסיפים שמנת מתוקה/לבישול/הקצפה ומערבבים מורידים מהאש ומוסיפים אם יש בזיליקום וזהו
LR1