3 תשובות
קוואקר עם חלב שקדים
ואז לשים בתנור
(נראה לי שזה הופך לבצק אני לא יודעת)
ואז לשים בתנור
(נראה לי שזה הופך לבצק אני לא יודעת)
אלה ממש טובות
רכיבים:
2 כוסות מיקס אגוזים שאוהבים- אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז, פיסטוקים.
120 גרם תמרים
1/3 כוס משקה סויה(אפשר להחליף בחלב קוקוס או חלב רגיל)
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1/4 חלב או תחליף חלב סויה
איך מכינים:
1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקקאו, התמרים, משקה סויה (1/3 כוס) והאגוזים וטוחנים רק עד לאיחוד.
2. שמים ניילון נצמד על התבנית ומשטחים את תערובת התמרים לשכבה אחידה.
3. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם משקה הסויה שנותר (1/4 כוס) עד להמסה מלאה.
4. יוצרים מעל לתערובת התמרים שכבת שוקולד אחידה ומקפיאים כשעתיים-שלוש, מוציאים וחותכים למלבנים.
5. מעבירים לקופסה ושומרים במקפיא.
2 כוסות מיקס אגוזים שאוהבים- אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז, פיסטוקים.
120 גרם תמרים
1/3 כוס משקה סויה(אפשר להחליף בחלב קוקוס או חלב רגיל)
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1/4 חלב או תחליף חלב סויה
איך מכינים:
1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקקאו, התמרים, משקה סויה (1/3 כוס) והאגוזים וטוחנים רק עד לאיחוד.
2. שמים ניילון נצמד על התבנית ומשטחים את תערובת התמרים לשכבה אחידה.
3. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם משקה הסויה שנותר (1/4 כוס) עד להמסה מלאה.
4. יוצרים מעל לתערובת התמרים שכבת שוקולד אחידה ומקפיאים כשעתיים-שלוש, מוציאים וחותכים למלבנים.
5. מעבירים לקופסה ושומרים במקפיא.
באותו הנושא: