3 תשובות
קוואקר עם חלב שקדים
ואז לשים בתנור
(נראה לי שזה הופך לבצק אני לא יודעת)
רכיבים:
2 כוסות מיקס אגוזים שאוהבים- אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז, פיסטוקים.
120 גרם תמרים
1/3 כוס משקה סויה(אפשר להחליף בחלב קוקוס או חלב רגיל)
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1/4 חלב או תחליף חלב סויה
איך מכינים:
1. במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקקאו, התמרים, משקה סויה (1/3 כוס) והאגוזים וטוחנים רק עד לאיחוד.
2. שמים ניילון נצמד על התבנית ומשטחים את תערובת התמרים לשכבה אחידה.
3. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם משקה הסויה שנותר (1/4 כוס) עד להמסה מלאה.
4. יוצרים מעל לתערובת התמרים שכבת שוקולד אחידה ומקפיאים כשעתיים-שלוש, מוציאים וחותכים למלבנים.
5. מעבירים לקופסה ושומרים במקפיא.