3 תשובות
מחממת קצת שמן זית במחבת, חותכת בצל ושמה כשהשמן רותח, כשהבצל מתחיל קצת להשחים מוסיפה עגבניות חתוכות ורסק עגבניות ותבלינים לבחירתך (אני שמה בדרכ רק מלח ופלפל), מערבבת כמה שניות ואז שוברת ביצים למחבת, מכסה אותה ושמה על אש נמוכה
שואל השאלה:
תודה רבה!!קיבלת פרח חחח..
רצתי להכין !
אנונימית
קוצצים בצל שום צ'ילי ועגבניות בנפרד
שמים שמן במחבת ומוסיפים את הבצל כשמתחיל להשחים מוסיפים את השום והצ'ילי אחרי חצי דקה את העגבניות ואו הרסק מערבבים ומבשלים קצת, מוסיפים פפריקה מלח פלפל ואם בא לך גם כמון מערבבים מוסיפים ביצים מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית