9 תשובות
קוטג i guess
אנונימית
תלוי באחוז שומן
תלוי באחוז, לדעתי גבינה לבנה כי זה יותר "פשוט" וככה יש בו פחות "שומן" (?)
שואל השאלה:
5% שתיהם
5% שתיהם
אנונימית
אז אין לי מושג- תאכלי מה שיותר טעים לך
קוטג כי יש לו חלבון
וגבינה זה שומן
וגבינה זה שומן
^לא נכון... בקוטג' ובגבינה לבנה היחס חלבון ל100 גרם כמעט זהה בשניהם יש 10/11 גרם חלבון ל100 גרם והיא ציינה שהם אותו אחוז שומן אז למה שגבינה תהיה שומן וקוטג' לא? דיי עם הטיפשות הזאת
בקשר לשאלה
בריא למי? ביחס למה? יש משהו שיהיה בריא לי ולמישהו אחר לא
לדוגמא מלפפונים חמוצים הם בסדר גמור בשבילי אבל בשביל מישהו עם לחץ דם גבוה הם לא בריאים כי הם מכילים המון נתרן
בגבינה לבנה יש קצת יותר פחמימות מקוטג'
ובקוטג' יש קצת יותר נתרן מגבינה לבנה
בקשר לשאלה
בריא למי? ביחס למה? יש משהו שיהיה בריא לי ולמישהו אחר לא
לדוגמא מלפפונים חמוצים הם בסדר גמור בשבילי אבל בשביל מישהו עם לחץ דם גבוה הם לא בריאים כי הם מכילים המון נתרן
בגבינה לבנה יש קצת יותר פחמימות מקוטג'
ובקוטג' יש קצת יותר נתרן מגבינה לבנה
ממש ממש לא. בקוטג יש גרמים בודדי של שומן לעומת גבינה לבנה שיש בה 33 גרם שומן גורמים בודדים של חלבון. עדיף לה לאכול 2 קופסאות קוטג.
את מדברת על גבינה צהובה אני חושב...
בגבינה לבנה הסטנדרטית 5 אחוז יש ב100 גרם 9.5 גרם חלבון(לעומת 10-11 בקוטג' לא משמעותי בכלל) ו5 גרם שומן כמו בקוטג'
גם גבינה צהובה 28 אחוז אומנם מכילה הרבה שומן אבל גם הרבה חלבון בגבינה צהובה 28 אחוז יש 28 גרם שומן ו24(!) גרם חלבון
אני אישית מעדיף את הגבינה צהובה 9 אחוז היא מכילה 30-32 גרם חלבון ל100 גרם ו9 אחוז שומן
בגבינה לבנה הסטנדרטית 5 אחוז יש ב100 גרם 9.5 גרם חלבון(לעומת 10-11 בקוטג' לא משמעותי בכלל) ו5 גרם שומן כמו בקוטג'
גם גבינה צהובה 28 אחוז אומנם מכילה הרבה שומן אבל גם הרבה חלבון בגבינה צהובה 28 אחוז יש 28 גרם שומן ו24(!) גרם חלבון
אני אישית מעדיף את הגבינה צהובה 9 אחוז היא מכילה 30-32 גרם חלבון ל100 גרם ו9 אחוז שומן
באותו הנושא: