3 תשובות
חזה הודו, חזה עוף
אם את מתכוונת לבשר בקר, אמליץ על חלק שנקרא "פאלש פילה" - מופיע כחלק מס' 6 במחלקת הבשר הקפוא, ועדיף לצרוך בשר לא מעובד שאין בו תוספות מים וחומרים אחרים. בחלק זה של בקר אחוז השומן בערך 5% ומומלץ לצרוך לא יותר מפעם פעמיים בשבוע.
הודו הוא הכי בריא.
בעוף אין הרבה ויטמינים, ובבקר יש הרבה שומן.
לכי על הודו וגרונות הודו.
בעוף אין הרבה ויטמינים, ובבקר יש הרבה שומן.
לכי על הודו וגרונות הודו.
באותו הנושא: