4 תשובות
אני לא נתקלתי בטחינה כזו ייחודית.
לעומת זאת התוספת הן אלה שמשפיעות בצורה משמעותית על הטעם הסופי (לימון, פטרוזיליה, חומוס, שמן, שום ועוד), וכן מידת הדילול של הטחינה עם מים.
לעומת זאת התוספת הן אלה שמשפיעות בצורה משמעותית על הטעם הסופי (לימון, פטרוזיליה, חומוס, שמן, שום ועוד), וכן מידת הדילול של הטחינה עם מים.
אני מעדיף טחינת אלהלאל תנסה לא תפסיד כלום
ראיתי בכמה וכמה מסעדות מזרחיות (לא בבעלות של יהודים.) שהם במטבח מכינים טחינה מטחינה גולמית ג'אמל.
ללא ספק הטחינות משכם הכי טובות. טחינת היונה למשל היא המובילה ההיסטורית של הטחינות של שכם, שאהובות מאד על אוהבי הטחינה והחומוס בישראל, אלה שממש מכינים טחינה וחומוס טובים. גם הטחינות עם התרנגול והגמל (ג'אמל) הן משכם והן מאד טעימות, כמו טחינה יונה.
באותו הנושא: