6 תשובות
זאת אמורה להיות קצפת סמיכה וחזקה והמספק צריך להיות דק
הביסקוויט לא אמור להיות עד כדי כך כבד
ואם הקצפת טובה היא לא תצנח אל תדאגי
ואם הקצפת טובה היא לא תצנח אל תדאגי
תעשי אותם צפופים יחסית ולא יקרה כלום, עשיתי כבר כמה פעמיים ולאדעת לא קרה כלום כל עוד את לא מפעילה על זה לחץ לא יקרה, השכבה השנייה של העוגה, כלומר העוגייה השנייה לא אמורה להיות כלכך עבה וכבדה והקצפת אמורה להיות חזקה רק שלא הקצפת יותר מדי
שואל השאלה:
איזה קצפת את עושה??^^^^^^
איזה קצפת את עושה??^^^^^^
אנונימית
הקצפת צריכה להיות סמיכה ,תקחי את המקציף ותיקחי קצת מהקצפת ואם זה עומד ולא נופל זה טוב ,תשימי לב כי את יכולה לשבור את הקצפת אם תעשי יותר מידי הקצפות
קצפת סמיכה היא יותר חזקה
באותו הנושא: