5 תשובות
כן אבל לערבב טוב כי הסיבה שרושמים אבקת סוכר זה בגלל שסוכר רגיל יכול להיות גושי עם לא מערבבים טוב.. את יכולה גם פשוט לקחת את הסוכר שצריך למתכון ולהמיס אותו בקצת מים רותחים
שואל השאלה:
תודה!
כתוב 50 גרם אבקת סוכר אז אם אני מחליפה את זה בסוכר אני צריכה לשים 50 גרם מהסוכר?
תודה!
כתוב 50 גרם אבקת סוכר אז אם אני מחליפה את זה בסוכר אני צריכה לשים 50 גרם מהסוכר?
אנונימית
כן
שואל השאלה:
אז אם לפני שאני מוסיפה את הסוכר לשאר המצרכים אני יערבב אותו טוב בקצת מים רותחים זה יהיה בסדר?
אז אם לפני שאני מוסיפה את הסוכר לשאר המצרכים אני יערבב אותו טוב בקצת מים רותחים זה יהיה בסדר?
אנונימית
לגמרי
באותו הנושא: