3 תשובות
שמעי אני תמיד מכינה ככה וזה ממש טעים לי אז כאילו תחשבי אם בא לך לנסות חחח
פסטה אני בטוחה שאת יודעת
והרוטב שלי זה ככה:
בצל לפי העין אבל אם את שואלת אותי אז בצל קטן או חצי בצל רגיל,לטגן בשמן זית עד שזה זהוב שחום כזה אבל לא שרוף.
תרסקי חצי עגבנייה בבלנדר והחצי השני של העגבנייה חתיכות קטנות,שימי את החתיכות הקטנות ותטגני אותם קצת עם הבצל ואז תקחי רסק עגבניות קנוי (המשחה הזאת של העגבניות בריכוז גבוה) כף מזה שימי בתוך שלושת רבע כוס עם מים חמים לערבב ולהוסיף לעגבניות ואז שתי דקות תערבבי עד שזה נהיה אחיד כזה ואז להוסיף את החצי עגבנייה שריסקת ואחרי זה פשוט תוסיפי תבלינים אני מוסיפה (מלח,פלפל,פפריקה,כורכום וכאלה)
פסטה אני בטוחה שאת יודעת
והרוטב שלי זה ככה:
בצל לפי העין אבל אם את שואלת אותי אז בצל קטן או חצי בצל רגיל,לטגן בשמן זית עד שזה זהוב שחום כזה אבל לא שרוף.
תרסקי חצי עגבנייה בבלנדר והחצי השני של העגבנייה חתיכות קטנות,שימי את החתיכות הקטנות ותטגני אותם קצת עם הבצל ואז תקחי רסק עגבניות קנוי (המשחה הזאת של העגבניות בריכוז גבוה) כף מזה שימי בתוך שלושת רבע כוס עם מים חמים לערבב ולהוסיף לעגבניות ואז שתי דקות תערבבי עד שזה נהיה אחיד כזה ואז להוסיף את החצי עגבנייה שריסקת ואחרי זה פשוט תוסיפי תבלינים אני מוסיפה (מלח,פלפל,פפריקה,כורכום וכאלה)
שואל השאלה:
אמאלה תודהה
אמאלה תודהה
אם אין לי כוח להשקיע (שאני משקיעה אני מבשלת עגבניות חותכת זה לוקח שנים ולמי יש כוח?)
אז אני עושה מהמתכון של גילי כהן גיסתה של אלין כהן תסתכלי באינסטגרם בהייליט שלה, באמת אחד הטעימים שיצאו לי וזה הכי פשוט בעולם, ולא צריך לשטוף הרבה כלים!
אז אני עושה מהמתכון של גילי כהן גיסתה של אלין כהן תסתכלי באינסטגרם בהייליט שלה, באמת אחד הטעימים שיצאו לי וזה הכי פשוט בעולם, ולא צריך לשטוף הרבה כלים!
באותו הנושא: