8 תשובות
שואל השאלה:
^^^ יש לך את זה בעברית?
^^^ יש לך את זה בעברית?
אנונימית
שואל השאלה:
בבקשה אוףף
בבקשה אוףף
אנונימית
לא לצערי אין את זה בעברית
עוגיות שוקולד צ'יפס
מצרכים:
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל (אבל אני שמה כף)
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתייה
2 ו1/4 כוסות קמח
1 שקית שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מערבבים את המלח, סודה לשתייה והקמח בקערה.
בקערה אחרת מערבבים חמאה רכה אך לא מומסת, סוכר לבן, סוכר חום ותמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים.
מערבבים ביחד את התערובת היבשה והתערובת הרטובה
ואז מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס (אפשר גם להוסיף אגוזים).
מסדרים על תבנית כדורי בלילה (ולא פיתות), בערך כף לכל עוגיה, במרחק די גדול בין כדור לכדור.
שמים בתנור שמחומם ל190 את ואופים במשך 9-11 דקות, תלוי בתנור (אצלי זה 8). בשביל שהעוגיות תצאנה רכות אחרי הקירור הן צריכות להיות ממש רכות כשיוצאות מהתנור. יש הרבה פעמים תחושה שהן לא אפויות מספיק. אם משאירים אותן עד שהן ממש מקבלות צבע אז הן תהיינה קשות בסוף.
מצרכים:
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל (אבל אני שמה כף)
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתייה
2 ו1/4 כוסות קמח
1 שקית שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מערבבים את המלח, סודה לשתייה והקמח בקערה.
בקערה אחרת מערבבים חמאה רכה אך לא מומסת, סוכר לבן, סוכר חום ותמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים.
מערבבים ביחד את התערובת היבשה והתערובת הרטובה
ואז מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס (אפשר גם להוסיף אגוזים).
מסדרים על תבנית כדורי בלילה (ולא פיתות), בערך כף לכל עוגיה, במרחק די גדול בין כדור לכדור.
שמים בתנור שמחומם ל190 את ואופים במשך 9-11 דקות, תלוי בתנור (אצלי זה 8). בשביל שהעוגיות תצאנה רכות אחרי הקירור הן צריכות להיות ממש רכות כשיוצאות מהתנור. יש הרבה פעמים תחושה שהן לא אפויות מספיק. אם משאירים אותן עד שהן ממש מקבלות צבע אז הן תהיינה קשות בסוף.
תירשמי עוגיות שקם זה בצק משלושה מרכיבים בלי ביצים והשטויות האלה והוטלה וכולם תמיד עפים עליהם
זה קל ותמיד מצליח לי
אני מכין אותן כל פעם שבא לי עוגיות זה באמת מושלם הרבה עבודה אבל שווה ממש
שואל השאלה:
אוףף תודה בכל זאת❤
אוףף תודה בכל זאת❤
אנונימית
באותו הנושא: