5 תשובות
כוס קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות סוכר
ביצה אחת
3/4 כוס חלב 3% "תנובה"
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
1. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר.
2. טורפים את הביצה בקערה הבינונית. מוסיפים את החלב, 2 כפות השמן ותמצית וניל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים בכף עץ, היטב ובזהירות, רק עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה, לשים לב לא לערבב יותר מידי.
4. משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים במחבת בחום בינוני גבוה.
5. כאשר החביתיות מתחילות ליצור בועות גדולות- מחזיקים בידית המחבת והופכים במרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים.
6. מוציאים את החביתיות מהמחבת (לא צריך להפוך שנית). ממשיכים להכין פנקייקים עד שכל הבלילה נגמרת. מגישים עם רוטב מייפל או שוקולד.
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות סוכר
ביצה אחת
3/4 כוס חלב 3% "תנובה"
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
1. מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך הקערה גדולה ומוסיפים את הסוכר.
2. טורפים את הביצה בקערה הבינונית. מוסיפים את החלב, 2 כפות השמן ותמצית וניל ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים בכף עץ, היטב ובזהירות, רק עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה, לשים לב לא לערבב יותר מידי.
4. משמנים את המחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים במחבת בחום בינוני גבוה.
5. כאשר החביתיות מתחילות ליצור בועות גדולות- מחזיקים בידית המחבת והופכים במרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים.
6. מוציאים את החביתיות מהמחבת (לא צריך להפוך שנית). ממשיכים להכין פנקייקים עד שכל הבלילה נגמרת. מגישים עם רוטב מייפל או שוקולד.
יש לי מתכון ממש ממש ממש טוב הוא רקום לי בפתקים תנסי אני עכשיו שולחת
מרכיבים (20 מנות):
2 ביצים
כוס חלב
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
מערבבים ביצים, חלב, שמן, סוכר ווניל לתערובת אחידה - אפשר בקערה או בבלנדר. מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתאחד. מוסיפים שוקולד צ'יפס.
מחממים מחבת ומשמנים קלות. שמים כמות קטנה מהתערובת במחבת, בערך כף. מנמיכים את האש ומבשלים עד שנוצרות בועות. הופכים ומבשלים עוד כדקה מהצד השני ומוציאים. מהתערובת הזאת יוצאים כ-20 יחידות.
2 ביצים
כוס חלב
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
מערבבים ביצים, חלב, שמן, סוכר ווניל לתערובת אחידה - אפשר בקערה או בבלנדר. מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתאחד. מוסיפים שוקולד צ'יפס.
מחממים מחבת ומשמנים קלות. שמים כמות קטנה מהתערובת במחבת, בערך כף. מנמיכים את האש ומבשלים עד שנוצרות בועות. הופכים ומבשלים עוד כדקה מהצד השני ומוציאים. מהתערובת הזאת יוצאים כ-20 יחידות.
שואל השאלה:
אפשר לשים שוקולד צ'יפס??
אפשר לשים שוקולד צ'יפס??
אנונימית
כוס קמח
רבע כוס סוכר
שתי כפות שמן
נגיעה תמצית וניל
כוס חלב
2 ביצים
לערבב
לשים חמאה על המחבת
לשים כמות מהבלילה בגודל הפנקייק שתרצו
להפוך בעזרת מרית ברגע שמתחיל להיות בועיות קטנות על המקדימה (הצד הלא אפוי)
ובתיאבון :)
רבע כוס סוכר
שתי כפות שמן
נגיעה תמצית וניל
כוס חלב
2 ביצים
לערבב
לשים חמאה על המחבת
לשים כמות מהבלילה בגודל הפנקייק שתרצו
להפוך בעזרת מרית ברגע שמתחיל להיות בועיות קטנות על המקדימה (הצד הלא אפוי)
ובתיאבון :)
באותו הנושא: