9 תשובות
פיתה
חביתה
פסטה
טוסט
מוקרם
סלט עם טונה
ככה אני אוכל
ככה אני אוכל
סלט
תפוחי אדמה עם פירורי לחם , גבינות
אני אכלתי פסטה (אני ספציפית אכלתי מקמח עדשים צהובות כי אני צמחונית וזה מקור ברזל בשבילי, את יכולה רגילה), הכנתי לה רוטב טעים מחצי בצל, 2 עגבניות, מלח, פלפל, מים, רסק עגבניות
ואז, כשהרוטב היה סמיך, הוספתי 2 ביצים מעל (סמכי עליי).
יוצאת פסטה שקשוקה וככה יש גם פחמימה וגם חלבון ואם זאת פסטת עדשים אז יש גם ברזל שנספג טוב בזכות הויטמין c שבעגבניה
את יכולה גם להכין סלט שאת אוהבת עם קרוטונים או סלט טוסט או פשוט סלט עם טוסט בצד.
את יכולה להכין בטטה ותפוח אדמה בתנור (חתוכים לעיגולים דיי דקים בערך ס"מ עובי) עם שמן, מלח, פלפל, ועל התפוח אדמה גם טעים פפריקה ומניסיון, על בטטה לא הולך כל כל פפריקה.
את יכולה לשלב עם זה חביתת עין/ביצה או כל חלבון אחר שבא לך באיזה כמות שבא לך
את יכולה להכין פיצה מפיתה או מטורטייה
אם לי יש פיתות ובא לי משהו טעים עם חלבון אני מערבבת בביצה מלח פלפל, חותכת את הפיתה ל2 חצאים וטובלת כל חצי בבלילה של הביצה.
אחרי זה מטגנת וכשהביצה מבושלת מכל צד אני מורחת על זה רסק עגבניות (אפשר כמובן גם רוטב פיצה) וגבינה צהובה או בולגרית.
אני עושה אותו הדבר עם החצי השני.
עם הטורטייה אני עושה חביטורטי- שוברת ביצה למחבת משומנת ומדביקה מעל את הטורטייה.
אחרי זה הופכת ושמה על הצד של החביתה רוטב עגבניות/פיצה וגבינה צהובה/בולגרית.
זה ממש טעים!
ואז, כשהרוטב היה סמיך, הוספתי 2 ביצים מעל (סמכי עליי).
יוצאת פסטה שקשוקה וככה יש גם פחמימה וגם חלבון ואם זאת פסטת עדשים אז יש גם ברזל שנספג טוב בזכות הויטמין c שבעגבניה
את יכולה גם להכין סלט שאת אוהבת עם קרוטונים או סלט טוסט או פשוט סלט עם טוסט בצד.
את יכולה להכין בטטה ותפוח אדמה בתנור (חתוכים לעיגולים דיי דקים בערך ס"מ עובי) עם שמן, מלח, פלפל, ועל התפוח אדמה גם טעים פפריקה ומניסיון, על בטטה לא הולך כל כל פפריקה.
את יכולה לשלב עם זה חביתת עין/ביצה או כל חלבון אחר שבא לך באיזה כמות שבא לך
את יכולה להכין פיצה מפיתה או מטורטייה
אם לי יש פיתות ובא לי משהו טעים עם חלבון אני מערבבת בביצה מלח פלפל, חותכת את הפיתה ל2 חצאים וטובלת כל חצי בבלילה של הביצה.
אחרי זה מטגנת וכשהביצה מבושלת מכל צד אני מורחת על זה רסק עגבניות (אפשר כמובן גם רוטב פיצה) וגבינה צהובה או בולגרית.
אני עושה אותו הדבר עם החצי השני.
עם הטורטייה אני עושה חביטורטי- שוברת ביצה למחבת משומנת ומדביקה מעל את הטורטייה.
אחרי זה הופכת ושמה על הצד של החביתה רוטב עגבניות/פיצה וגבינה צהובה/בולגרית.
זה ממש טעים!
באותו הנושא: