2 תשובות
הם שני סוגי לחמים שונים עם הכנה שונה ואפשרות אכילה שונה
את בצק הפוקצ'ה מכינים שתיהיה דקה, ומעל הבצק שמים שמן זית עם מלא אפשרויות כמו פלפל מתוק, חתיכות חצילים, בצל פרוסות
ואת בצק הג'בטה מכינים שזה יהיה כמו לחמנייה, שאפשר לשים בתוכה מה שרוצים בסופו של אפייה
את בצק הפוקצ'ה מכינים שתיהיה דקה, ומעל הבצק שמים שמן זית עם מלא אפשרויות כמו פלפל מתוק, חתיכות חצילים, בצל פרוסות
ואת בצק הג'בטה מכינים שזה יהיה כמו לחמנייה, שאפשר לשים בתוכה מה שרוצים בסופו של אפייה
הי
מבחינה טכנית התשובה הקודמת נכונה.
וזה אפילו טוב מאד אם אתה יצור טכני/רובוט.
הצרה היא שאתה לא.
בתור בן אדם כנראה שהבריאות חשובה לך.
ומבחינה זו אין הבדל בין השניים.
זניהם מזונות מזיקים עקב היותם עשויים קמח לבן.
המתכונים השונים שאתוארו רק מחריפים את הבעיה כי הם מפריעי לעיכול של הבצק בהיותם מתכונים בעלי חמיצוןת.
בצק ודגנים ככלל מתעכלים בסביבה בסיסית ולכן נדרשת לעיסה הגונה לכל ביס מחומרי המזון הללו כך שהרוק בפינו שהוא בעל תגובה בסיסית ייטמע בבצק/בדגן ויסייע בפירוקו התקין.
אני מקווה שחידשתי לך משהו על פני מה שכרגיל כולם אומרים על אוכל.
אנו לא פוד פרוססרים ולא כל דבר מתקבל טוב בגופנו. חלק ממה שאנו עושים עם מזון ממש מזיק לבריאותנו- למשל כל מוצרי הקמח הלבן.
הרבה בריאות
שוקי
מבחינה טכנית התשובה הקודמת נכונה.
וזה אפילו טוב מאד אם אתה יצור טכני/רובוט.
הצרה היא שאתה לא.
בתור בן אדם כנראה שהבריאות חשובה לך.
ומבחינה זו אין הבדל בין השניים.
זניהם מזונות מזיקים עקב היותם עשויים קמח לבן.
המתכונים השונים שאתוארו רק מחריפים את הבעיה כי הם מפריעי לעיכול של הבצק בהיותם מתכונים בעלי חמיצוןת.
בצק ודגנים ככלל מתעכלים בסביבה בסיסית ולכן נדרשת לעיסה הגונה לכל ביס מחומרי המזון הללו כך שהרוק בפינו שהוא בעל תגובה בסיסית ייטמע בבצק/בדגן ויסייע בפירוקו התקין.
אני מקווה שחידשתי לך משהו על פני מה שכרגיל כולם אומרים על אוכל.
אנו לא פוד פרוססרים ולא כל דבר מתקבל טוב בגופנו. חלק ממה שאנו עושים עם מזון ממש מזיק לבריאותנו- למשל כל מוצרי הקמח הלבן.
הרבה בריאות
שוקי
באותו הנושא: