6 תשובות
אפשר לטגן טיגון מהיר ולא להרוג את הירק
בתאבון לני
בתאבון לני
אכן יש דברים שטיגון מוריד מהירק, אבל הירק בכל מקרה נשאר בריא.:)
לטגן בעדינות: )
בהחלט כן: גם ערכו תזונתי של הירק וגם של השמן עליו את מטגנת.
מירקות אנחנו מקבלים ויטמינים ומינרלים, וסיבים תזונתיים. כבר בעת חיתוך הירקות חלק מהויטמינים נהרסים בהשפעת חמצן. כמובן שהחום הורס הרבה ויטמינים בירקות, לכן מומלץ טיגון קצר מאד, עם מעט שמן זית, מומלץ להשתמש במברשת סיליקון למריחת שכבה דקה של שמן על המחבת. מומלץ גם אידוי או בישול קצר במים רותחים. גם מלח הורס ויטמינים בירקות.
בקשר לסיבים תזונתיים תזונתיים - הם אינם נהרסים ואנחנו מקבלים אותם במלואם.
שיהיה לבריאות!
ג׳ני פלדשטיין
מאמנת כושר אישית ותזונה
בקשר לסיבים תזונתיים תזונתיים - הם אינם נהרסים ואנחנו מקבלים אותם במלואם.
שיהיה לבריאות!
ג׳ני פלדשטיין
מאמנת כושר אישית ותזונה
ועוד אייך.. כל טיגון מקלקל את האוכל. אולי טעים. אבל לא בריא. משמין, מייצר ליחה בדרכי הנשימה ועוד. הבישול והאידוי הינם צורת ההגשה הנכונה לשמירת איכות האוכל.
באותו הנושא: